GAZETECİLER GÜNÜNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Anasayfa Haberler
21 Ara 2017

Avusturya’da Elektro Teknik Mühendisliği okuyan 22 yaşındaki Sencer Çetin, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününün kutlama yemeğinde, bir yıldır birlikte olduğu çocukluk aşkı İpek Sezek’e herkesin huzurunda diz çöküp sürpriz evlenme teklifi yaptı. Sencer, gazeteci Arzu Sezek’in kızı İpek Sezek’i, yemeğe katılan gazetecilerden istedi. Gazeteciler evliliği onaylayınca, Sezek, sevgilisi Sencer Çetin’in evlenme teklifini kabul etti.
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti tarafından Balıkçı 286 Restaurant’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle gece düzenledi. Geceye konuşmaların ve plaket töreninin ardından sürpriz evlenme teklifi damgasını vurdu. Avusturya’da Elektro Teknik Mühendisliği okuyan 22 yaşındaki Sencer Çetin sahneye çıkarak gecenin sunucusu Gökhan Bayram’dan konuşmak için izin istedi. Herkesin şaşkın bakışları arasında konuşmaya başlayan ve düşüncelerini tüm gazetecilere heyecanla aktarmaya çalışan Sencer Çetin, tüm gazetecileri şahit göstererek, gazeteci Arzu Sezek’in 20 yaşındaki kızı İpek Sezek’i sahneye çağırıp, diz çöktükten sonra sürpriz evlenme teklifi yaptı. Çetin’in bu sürpriz evlenme teklifi karşısında İpek Sezek, bir yıldır birlikte olduğu çocukluk aşkı Sencer Çetin’e ’evet’ dedi.
GAZETECİLERDEN İSTEDİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama gecesinde gerçekleşe bu sürpriz evlenme teklifin ardından sahneye çıkan İpek Sezek’in annesi Gazeteci Arzu Sezek, geçtiğimiz yıllarda kaybettiği gazeteci eşi Mustafa Sezek’in aralarında olmayışı nedeniyle kızı İpek Sezek’i Sencer Çetin’e vermek için Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Burak Gezen’i vekil tayin etti. Cemiyet Başkanı Burak Gezen, bu kararı tek başına değil, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti ailesi ve gazeteciler olarak hep beraber verilmesini istedi. Başkan Gezen, tüm gazetecilerle birlikte hep bir ağızdan ‘İpek kızımı Sencer kardeşimize verdik gitti’ dedi.
Evlenme teklifinin ardından İpek Sezek ve Sencer Çetin’in söz yüzüklerini Çanakkale Valisi Ahmet Çınar takarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Söz yüzüklerinin takılmasının ardından Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinin de hazırlattığı söz pastasını İpek ve Sencer birlikte kesti.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/gazeteciler-gununde-surpriz-evlilik-canakkale-yerelhaber-566134/

Üst